Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

Szerző Téma: A 3D Bitmoji a legújabb Snapchat őrület!  (Megtekintve 1195 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Progz

  • Adminisztrátor
  • Újonc
  • *****
  • Hozzászólások: 49
  • Karma: +4/-0
    • Profil megtekintése
    • CikkPakk.hu
A 3D Bitmoji a legújabb Snapchat őrület!
« Dátum: 2017. Szeptember 25. - 09:45:14 »
A Snapchat egy nagy sikerű chat alkalmazás, amelynek népszerűségét talán az is tükrözi, hogy a Facebook 3 milliárd dollárért akarta megvásárolni és állítólag a Google is tett már rá egy komolyabb ajánlatot a közelmúltban (egyes források 30 millió dolláros összegről számoltak be).

A Snapchat alkalmazás erőssége a videó és hang alapú üzenetküldés és a különböző emojik voltak. Az egyik legnépszerűbb funkciója mégis az önmegsemmisítő videóbázis volt, a Discover. A felületet előszeretettel használják a tiniken kívül országos médiumok is, mint a CNN, a Comedy Central és a National Geographic.

A már így is sok kiegészítővel rendelkező chat alkalmazás most egy újabb extrával bővült. A különböző filterezési, effektezési és szmájli küldési lehetőség után most egy digitális minifigura segítségével is kifejezhetjük érzéseinket. A 3D Bitmoji néven piacra dobott kiegészítővel megformálhatjuk magunkat és az app a való világban jeleníti meg az aktuális hangulatunkat.

Ezt úgy kell elképzelni mint a nagysikerű Pokémon Go játékot, ahol a telefon kameráját használva, az előttünk lévő tájon, úton vagy akár ebédlő asztalon jelent meg a 3D figura, csak itt most Pokémonok helyett a mi saját avatarunk. Az elkészített 3 dimenziós hangulatjelünk számtalan vicces dologra képes. Akár vizet iszik, amiben aztán aranyhalat talál, akár morgolódik vagy éppen repdes örömében, de ha pihenésre vágyik, csak simán lefekszik egy kanapéra. Az új technológiai újítás biztosan fel fogja dobni a kommunikáció ezen formáját.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=7uTxrinRAAk

Forrás: http://mashable.com/2017/09/18/snapchat-bitmoji-3d-animated/Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

A 3D Bitmoji a legújabb Snapchat őrület!
« Dátum: 2017. Szeptember 25. - 09:45:14 »
Reklám - tagoknak nincs: