Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

Szerző Téma: Kiszivárogtak az iPhone 8 titkos funkciói!  (Megtekintve 1156 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Progz

  • Adminisztrátor
  • Újonc
  • *****
  • Hozzászólások: 49
  • Karma: +4/-0
    • Profil megtekintése
    • CikkPakk.hu
Kiszivárogtak az iPhone 8 titkos funkciói!
« Dátum: 2017. Szeptember 12. - 06:59:42 »
Tim Cook, az Apple vezérigazgatója már 2012-ben is azt nyilatkozta, hogy meg kell duplázni az adatvédelmét a cégnek. E törekvése úgy látszik nem valósult meg, hiszen minden egyes fejlesztésükről, még a hivatalos bemutató előtt valaki kiszivárogtat tőlük kisebb nagyobb információkat. Van amikor forráskódokat, van amikor termékfotót, van amikor új funkciókat tudhatunk meg a várva várt termékről még annak megjelenése és bejelentése előtt.

Most egy eddigieknél is nagyobb információhalmaz látott napvilágot, amit egy titkos, bennfentes osztott meg a nagy közönséggel és az interneten már pár óra alatt el is terjedt. Az iPhone 8 közeli fejlesztő ugyanis olyan részleteket árult el, amit még maga az Apple sem adott közzé új készülékéről. Az újítások azonban úgy tűnik nagyon nagy erejűek és sokrétűek lesznek és a bemutatón is nagyot fognak robbanni.

A kiszivárogtatott információk alapján az új iPhone hatmagos processzorral lesz felszerelve és eltűnik belőle a Home gomb. A 3D arcfelismerővel is rendelkező iPhone 8 már vezeték nélkül is képes lesz töltődni és a kétlencsés elő és hátlapi kamerái segítségével a saját arcunkról tud majd készíteni egyedi emojikat. A készülék mellé egy újratervezett AirPod fejhallgatóval is meglepik a
vásárlókat.

Izgatottan várjuk a hivatalos bemutatót, hogy vajon a kalóz szivárogtatások mennyire fedik a valóságot. Mindenesetre az informátor azt is tudni véli, hogy egy harmadik típus is készül az iPhone sorozatból a iPhone 8, az iPhone 8 Plus mellé. Egyelőre e típusra iPhone X-ként hivatkoznak a szakemberek. Érdekesség lesz még, hogy az ujjlenyomatolvasó kikerül a készülékből és helyette egy modern arcfelismerő fogja átvenni a helyét. Az új funkciókhoz, persze megújult, modern, új dizájn is párosul majd. Izgatottan várjuk a részleteket!

Forrás: http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/iphone-8-1329124Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

Kiszivárogtak az iPhone 8 titkos funkciói!
« Dátum: 2017. Szeptember 12. - 06:59:42 »
Reklám - tagoknak nincs: