Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

Szerző Téma: 378-al száguld a Samsung új, önvezető autója  (Megtekintve 912 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Progz

  • Adminisztrátor
  • Újonc
  • *****
  • Hozzászólások: 49
  • Karma: +4/-0
    • Profil megtekintése
    • CikkPakk.hu
378-al száguld a Samsung új, önvezető autója
« Dátum: 2017. Szeptember 05. - 07:26:25 »
Kaliforniából érkezik a Tesla legújabb riválisa a Lucid Air. Az elektromos autók piacán még nem túl kiéleződött a verseny, főleg nem az önvezető gépjárművek kategóriában. A Lucid Air pedig azzal a nem titkolt céllal kerül hamarosan a piacra, hogy letaszítsa trónjáról a Tesla modelleket.

A luxust nem nélkülöző, csodaszép, formatervezett, tágas autók egy újabb lépést fognak jelenteni, a korábban csak sci-fi filmekben előrevetített jövő felé. A hátsó, bőr üléseken italunkat kortyolgatva, okostelefonunkkal kezelhetjük a csupán 30 millió forintért szinte ajándékba kapott csoda autónkat. Bár a gyártó azt ígérte, egy pénztárcabarát, 20 millió forintos verziót is majd a piacra dob, kevesebb luxus szolgáltatással mint a csúcsmodelljét.

A sok ezer kilométert megtett tesztvezetések során pozitívak az előrelátásai a gyártónak és a Samsung azt ígéri, hamarosan az önvezető funkciót is nyilvánosan bemutatja. Az eddig publikált videóktól és adatoktól azonban mindenki keresgélheti a földön az állát, ugyanis azokkal magasan veri a jelenlegi Tesla autókat.

A gyár ígérete szerint, alkotásuk már 2,5 másodperc alatt elérheti a 100 km/órás sebességet és egy feltöltéssel egyes modelljeik több mint 640 kilométert is megtehetnek. A modern luxusautók végsebessége pedig elérheti a 378 km/órát is. Bár valószínűleg még egy ideig nem kell attól tartanunk, hogy az autópályán ennyivel fog megelőzni bennünket egy önvezető Air, hiszen a tömeggyártást csak a 2018-as évre tervezik az Egyesült Államokban.

Az autóról készült videó itt tekinthető meg: http://mashable.com/videos/blueprint:panay36nWV

Forrás: http://mashable.com/2017/08/31/samsung-self-driving-car-californiaProgz - Ingyenesen letölthető remek programok

378-al száguld a Samsung új, önvezető autója
« Dátum: 2017. Szeptember 05. - 07:26:25 »
Reklám - tagoknak nincs: