Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

Szerző Téma: Tegnap érkezett: 17025 előzetes  (Megtekintve 1360 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mesant

  • Globális moderátor
  • Kölyök tag
  • *****
  • Hozzászólások: 94
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
    • Windowsmix
Tegnap érkezett: 17025 előzetes
« Dátum: 2017. Október 26. - 20:18:33 »
Sokan tudjátok az előző cikkből, hogy megszenvedtem az előző (17017) verzióval, ami sehogy sem akart frissülni. A Microsoft adatai szerint 21-szer próbálta magát telepíteni annak ellenére, hogy szüneteltettem a frissítését.

 

Aztán tegnap este 7 körül olvasom, hogy kiadták a 17025.-öt, kikapcsoltam a szüneteltetést, azonnal megjelent az update-n. A frissítési módszert már ismeritek, az online szakasz abból áll, hogy előkészíti a telepítést, letölti a szükséges állományokat, majd telepít. Igen aprólékosan dolgozott, ráértem, nem nehezteltem, talán ez a sok idő az alaposság látszatát kelti. Százalékonként lépegetett el az újraindításig.

 
 

Onnan más egyenes volt az út, 12 perc alatt kész voltunk.

Stabil és gyors rendszer, de nem hibátlan, a Visszajelző központban ma reggelre már tetemes mennyiségű panasz gyűlt össze, többek között én is küldtem egyet:

A Fluent Design újabb – de apró lépésekkel gazdagodott, íme a Naptár külseje
A lényege ennek az előzetesnek, hogy rengeteg hibajavítást kapott, egy csomó hibát megoldottak, amelynek nagy részével magam nem találkoztam ugyan, de ez már csak így szokott lenni, van akinél minden oké, van akinél semmi sem.

Ebben az esetben jól jártam, mert a 17004-es óta sokat vesződtem az előzetes verziókkal.Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

Tegnap érkezett: 17025 előzetes
« Dátum: 2017. Október 26. - 20:18:33 »
Reklám - tagoknak nincs: