Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

Szerző Téma: Unlocker - amikor nem lehet törölni valamit  (Megtekintve 511 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Progz

  • Adminisztrátor
  • Újonc
  • *****
  • Hozzászólások: 49
  • Karma: +4/-0
    • Profil megtekintése
    • CikkPakk.hu
Unlocker - amikor nem lehet törölni valamit
« Dátum: 2017. Október 22. - 07:42:29 »
Az Unlocker az egyik leghasznosabb rendszer kiegészítő alkalmazás. Segítségével olyan zárolt fájlok és programok is törölhetőek, amelyekhez nincs jogosultságunk. Hányszor találkoztunk már a Windowsban olyan hibaüzenettel, hogy az alkalmazás nem állítható le, vagy nem törölhető mert az éppen fut? Számtalanszor! Ilyen esetekre kínál megoldást az Unlocker, a mindent törlő, átnevező és áthelyező parányi programocska.

A törlés menete rendkívül egyszerű. Jobb egérgombbal kattintsunk arra a fájlra vagy mappára, amit valami miatt a makacs Windows nem enged kitörölni vagy mozgatni és válasszuk ki a legördülő menüből az Unlocker menüpontot. A pillanatok alatt felugró kis segédalkalmazás felsorolja, hogy az adott fájlon milyen műveletet képes végrehajtani. A nagy hatékonyságú program általában megbirkózik az összes zárolt fájllal.

Bár a program tud akár magyarul is, az angol verzióban a Delete jelenti a törlést, a Rename az átnevezést és a Move az áthelyezést. A No action-nel pedig nem fog semmilyen műveletet elvégezni (ezt felfoghatjuk "mégsem" gombként is).

Mindig körültekintően kell a programmal bánni, mert tényleg képes akár fontos, rendszer fájlokat is kitörölni így pedig akár az operációs rendszerünk vagy valamelyik programunk alapvető műveleteinek elvégzése is problémássá válhat. Hasznos, ha valami féreg vagy vírus kerül törölhetetlenül egy számunkra haszontalan fájlba vagy ha éppen futó alkalmazást akarunk újraindítás nélkül törölni.

Hivatalos honlap: http://www.emptyloop.com/unlocker/
Portable verzió: https://portableapps.com/node/12210
Direkt link letöltéshez: http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php/406ac8bea885693d008e30b3cc4302b9/59e48817/22d4b/0/1Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

Unlocker - amikor nem lehet törölni valamit
« Dátum: 2017. Október 22. - 07:42:29 »
Reklám - tagoknak nincs: