Progz - Ingyenesen letölthető remek programok

Szerző Téma: VLC Media Player - médialejátszó sallangok nélkül  (Megtekintve 207 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Progz

  • Adminisztrátor
  • Újonc
  • *****
  • Hozzászólások: 49
  • Karma: +4/-0
    • Profil megtekintése
    • CikkPakk.hu
VLC Media Player - médialejátszó sallangok nélkül
« Dátum: 2017. Szeptember 27. - 17:00:53 »
A VLC az egyik legismertebb és leg szélesebb körben elterjedt, ingyenes, magyar nyelven is elérhető multimédiás lejátszó program. A különböző bőröket/témákat (skin) is kezelni képes alkalmazás elboldogul az összes ismert és kevésbé ismert videó és hangfájl lejátszásával. Érdekessége, hogy képes streamelt tartalmak lejátszására is és akár RAR fájlokból is képes a videók kezelésére.

A VLC nem csak videókat, de hangfájlokat és online rádióállomásokat is képes megszólaltatni. Különlegessége, hogy a videókat nem csak lejátssza, de akár konvertálni is képes. A VLC zenei és videó lejátszó már hordozható, portable verzióban is elérhető.

A VLC egy ingyenesen elérhető és nyílt forráskódú, platformfüggetlen alkalmazásként, egy tökéletes multimédiás programcsomag, amely képes DVD-ket, CD-ket és VCD-ket is lejátszani. A VLC más médialejátszókkal szemben, nem igényel külön kódek pack-okat, így szinte azonnal le tud játszani akármilyen kódolású és formátumú videó és hangfájlt. Reklám és kémprogram mentes!

A hivatalos weboldala szerint már több mint 82 millió letöltésnél jár a program amely elérhető Windowsra, Linuxra, Mac OS X-re, Unix-ra, iOS-re és Androidra is.

Hivatalos honlap: https://www.videolan.org

Letöltés: https://www.videolan.org/vlc/
Portable verzió: https://portableapps.com/apps/music_video/vlc_portable

Direkt link letöltéshez: https://downloads.sourceforge.net/portableapps/VLCPortable_2.2.6.paf.exe

Témák/skinek letöltése: https://www.videolan.org/vlc/skins.html
Összes skin letöltése egyben: https://www.videolan.org/vlc/download-skins2-go.php?url=vlc-skins.zipProgz - Ingyenesen letölthető remek programok

VLC Media Player - médialejátszó sallangok nélkül
« Dátum: 2017. Szeptember 27. - 17:00:53 »
Reklám - tagoknak nincs: